Tarief en hoe het werkt

Bij een handlezing bij mij op locatie ** maak ik eerst met afwasbare inkt van beide handen een afdruk waarop alle fijne lijntjes zichtbaar worden. Op basis van deze afdrukken analyseer ik je handen. De afdrukken krijg je na afloop van de handlezing mee.

Van ons gesprek wordt een geluidsopname gemaakt die ik later via WeTransfer naar je stuur. Het staat je vrij om tijdens de handlezing ook een eigen geluidsopname te maken. Een consult duurt max. 1,5 uur.

De praktijk is in het centrum gevestigd en goed bereikbaar met de tram. Wanneer je van ver komt zijn er voldoende mogelijkheden om nog een mooie verdere invulling aan je dag te geven.

Voor een complete handanalyse inclusief geluidsopname reken ik € 150,00 

Vanwege het ontbreken van een pinautomaat ontvang ik dit graag voorafgaand aan de handlezing via de bank, of contant aan het eind van de handlezing

** Een online-handlezing is ook mogelijk. Bij deze optie stuur ik je printvellen toe en kan je zelf thuis handafdrukken maken. Uiteraard voeg ik er een uitgebreide beschrijving bij hoe je de afdrukken maakt.
Alleen bij een goede afdruk (alle huidpatronen en lijnen zijn te lezen) kan ik de handen analyseren en online met je bespreken. Na afloop ontvang je de geluidsopname van ons gesprek

Handlezing-8142_800x60-0